1 de maig 2011

PerfilGuies Ama Dablam  és especialitzada en esports a l'aire lliure i d'aventura. El tracte personal al client i  la professionalitat, és la nostra marca personal. 
Des de Catalunya o des de tot el Pirineu i Pre-pirineu, oferim la possibilitat de realitzar els millors descensos de barrancs del moment ja que és la nostra especialitat. Organitzem excursions i itineraris ajustats a la capacitat del client, que pot acudir de forma individual o en grup. El senderisme es pot practicar durant tot l'any, a més de tenir una gran diversitat de recorreguts és apte per a totes les edats. I per els més intrèpids, l'alpinisme és una altre opció, el Vignemal, Montperdut, Posets, Maladeta, Aneto, Pica d'Estats, Pedraforca o altres, per citar alguns dels cims més emblemàtics.

La passió per l'esport a la muntanya ens ha arribat a voler compartir-ho amb vostè. Els nostres guies s'han d'adaptar a vostè, al seu nivell i a la seva forma física, ja sigui per iniciar-se en la pràctica de qualsevol de les nostres activitats o per adquirir una tècnica més depurada. 

Les activitats que realitzem són:
- Barrancs.
- Vies Ferrades.
- Escalada.
- Raquetes de Neu.
- Alpinisme.
- Trekking.
- Espéleo-Canyon.
- OrientacióCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada